dimarts, 13 de juliol del 2010

Uff, he dit jo... després de les opos hi ha vida?


Després d'un periode agobiant, torne a la vida normal. Comence l'estiu remirant alguns llibres, ordenant-ne, revisant coses aparcades amb un poc de pols... Ah! he de posar-me amb la maleta però, primer m'he de fer un llistat, perquè sinó em deixaré la mitat de coses. Torne a ma casa de relax.

Sobretot, vull demanar disculpes a totes i tots els que no he fet gens de cas, done les gràcies a tots els que m'han escoltat, entés, ajudat, animat, pels meus nervis que són d'allò que no hi ha, etc. Ah i les gràcies, també a la gent que va eixir ahir a celebrar-ho pel carrer fins tardíssim fent un soroll impressionant. Perquè era per les nostres opos, no? No ha anat bé, un altre any serà...

Comença l'estiu per a mi i, això vol dir: Llocnou en festes, Gandia i la platja, la família (sobretot les meues ties) i un grapat de coses que em recorden a la infantesa i m'aporten molta alegria i ganes de viure. Ho necessite, de veres. Ara que ho pense, també necessite un poc de sol perquè tinc un color de flexo impressionant!

Crec que el millor serà agafar unes lectures i anar-me'n a pendre el sol un poc... amb una de Poe (L'escarabat d'or i els crims del carrer Morgue) i un altra de Barbery (L'elegància de l'eriçó) a veure si m'agraden!

Molt bon estiu a totes i tots!

2 comentaris:

Jordi Puig ha dit...

T'esperem! :)

Llum Sánchez Penalva ha dit...

Estimada Anna, et desitge nes bones i merescudes vacances, que respires l'aire de la teua terra, que et veies voltada del teus que t'estimen i et valoren, que gaudisques d'un temp per a tu, per al teu repòs, per somiar, per estimar, per tornar a ocupar el teu lloc entre els teus. I que t'omplis de l'enegia necessària per enfrontar un nou curs i un nou intent fins que ho aconsegueixques. En DAVANT!

Bon vent i Barca nova!