dimarts, 7 d’octubre del 2008

Estima i fes el que vullgues...


Nua l'espasa, el braç enlaire,

devers el drac avança ardit.

Del primer cop, esqueixa l'aire;

el segon cop, l'hi enfonsa al pit.

Ja triomfant, la dama albira

i obre les portes diligent;

o mentre el monstre en terra expira,

surt la princesa resplendent.(...)

Quan els rosers trauran florida

la profecia és complirà.


J. M. FOLCH i TORRES


[ El cavall de sant Jordi, valent, jove, fort, això és el que per a mi sempre ha significat el món de l'associacionisme juvenil. Amb aquest poema vull recordar allò viscut durant anys... anys que passen i que com tot arriben a la seua fi. Amb el concepte tan bonic d'estima i fes el que vullgues, dic adéu ( a la meua manera , encara que crec que qui ho porta dins mai deixarà de ser-ho...) a una de les etapes més especials de la meua curta (encara) vida...Per molts d'anys CJG!]

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Ana Maria,
No me coneixes perssonalment. Eres una de les persones mes ben considerades en el consell dels joves, per algo sera. Me sap mal no tindret per ací mirant que les coses al casal funcionen be.

u n besito

Anna Igualde ha dit...

Hola anònim,
Moltes Gràcies pel comentari! M'agradaria conèixer personalment qui eres. Estaria encantada.
Només la gent relacionada amb el Consell dels Joves em diu: Anna Maria. No sé ben bé el perquè d'eixe costum, em causa respecte això d'un nom compost...normalment els amics i el meu entorn em diu només: Anna.
No et preocupes, em veuràs. No m'han mort ni res semblant. El Consell per a mi és ma casa i, forma part de mi. Per això, em veuràs pel Casal-Consell ajudant a Karol, Jaume, Jose, això sí no tan sovint com ara.
Un dels eixos fonamentals del funcionament del Casal són els treballadors. De fet amb ells tinc previst fer un esmorzar (amb ensaïmades i xocolate). Per veure-los, xarrar i, "acomiadar la meua etapa activa" en el CJG. De fet estàs convidat si et fa ganes vindre.

Anònim ha dit...

la vida és procés i encara que les etapes que es van tancant semblen definitives, són només part del procés. Faces el que faces i sigues el que sigues, tot és canvi i moviment. Que siga per a millor!